Elintarviketeollisuus-messut

Investoiva ala kokoontuu Tampereella syyskuussa

Uutinen  12.04.2017

Elintarviketeollisuusalan ammattimessut järjestetään 13.–14.9.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tiiviin kaksipäiväisen ammattitapahtuman kova ydin on elintarviketeollisuuden koneissa, laitteissa ja raaka-aineissa. Ohjelmassa esillä on kävijöitä kiinnostavia toimialaa muuttavia toimijoita sekä uusia, myös toimialan ulkopuolelta nousevia innovaatioita. Vuodesta 2005 alkaen järjestetty Elintarviketeollisuus on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden johtavana elintarviketeollisuusalan ammattimessuna. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma kattaa alan koko kaaren aina alkutuotannosta loppukäyttäjään ja edelleen kierrätykseen.

– Elintarviketeollisuus-messuilla on kaikki, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon aina koneista ja laitteista logistiikkaan sekä työturvallisuuteen. Kansainvälinen ala on Suomessa hyvin tiiviisti keskittynyt, joten kahden päivän aikana on mahdollisuus tavata alan tärkeimmät kontaktit: yhteistyökumppanit, tutut ja uudet kumppanuudet, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.

Ohjelmassa jako kolmeen: alan ajankohtainen tietotaito, muuttuvia tekijöitä ja mullistavia ideoita  

Ohjelmasisältö on vuoden 2017 messuilla erityisen ajankohtainen, tuore ja keskustelua herättävä. Kahden päivän sisältö on jaettu kolmeen eri teemaan: Insight, Game Changers ja Out of the Box. Ensimmäinen koostuu ajankohtaisesta alalla puhuttavasta sisällöstä ja kovista faktoista. Game Changers makustelee alaa ja sen käytäntöjä tai strategioita muuttavia toimijoita, ratkaisuja ja teknologioita ja Out of the Box näyttää, mitä voi tapahtua, kun asiat tehdään perustavanlaatuisesti toisin. Keskiviikko 13.9. on ohjelmasisällöltään messujen kovien faktojen päivä, tällöin keskitytään etenkin alan turvallisuuteen, tuotantoon ja liiketoimintaan; torstaina taas tuodaan keskusteluun tuotekehitystä, vientiä ja kuluttajan näkökulmaa.

Ohjelma

Lue mediatiedote 12.4.2017 »