Elintarviketeollisuus-messut

Elintarviketeollisuus-messut

Elintarviketeollisuuden tarpeisiin kohdennettu tapahtuma

Elintarviketeollisuus-messut esittelee niin koneet ja laitteet kuin prosessit ja järjestelmät. Samaan aikaan järjestetään myös Logistiikka-, Työhyvinvointi- ja työturvallisuuden EuroSafety -messut. Tervetuloa Tampereelle 11.–12.9.2024!

Rekisteröidy kävijäksi

Ylin johto

kuulee tapahtumassa viimeisimmät alan uutiset ja tulevaisuuden näkymät sekä tapaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Asiantuntijat

löytävät alan uudet trendit ja kehityssuunnat sekä jakavat ajatuksia ja ideoita muiden ammattilaisten kanssa.

Tuotannon tekijät

tutustuvat uusiin palveluihin ja tuotteisiin, voivat kasvattaa omaa ammatillista työkalupakkiaan ja tapaavat kollegoita.


Miksi messuille?

Luvassa on mielenkiintoinen kokonaisuus, kun Elintarviketeollisuus-messujen rinnalla järjestetään myös sisälogistiikan ammattilaisten Logistiikka-messut, työturvallisuuden EuroSafety -messut sekä työkyvyn ja -hyvinvoinnin Työhyvinvointi-messut.

Messuilla kuulet alan viimeisimmät uutiset, näet uusimmat tuotteet ja palvelut ja pääset jakamaan ajatuksia muiden ammattilaisten kanssa. Monipuolinen ohjelmatarjonta takaa myös mielenkiintoiset puheenvuorot, seminaarit ja caset, joita et muualta näin tiiviissä paketissa saa.

Lue vuoden 2022 tapahtuman tiedote


Tuoteryhmät

Tuotanto ja prosessit

Elintarvike- ja juomateollisuuden laitteisto ja prosessit, tuotantotilat, puhdasilmatekniikka, tuotanto, automaatio ja robotit, toiminnanohjaus­järjestelmät.

Raaka-aineet ja lisäaineet

Puolivalmisteiden sekä valmiiden tuotteiden toimittajat ja valmistajat.

Pakkaus ja logistiikka

Elintarvike- ja juomateollisuuden logistiikka, jäljitettävyys, kylmälaitteet, varastointi, materiaalin­käsittely sekä pakkaukset ja pakkauskoneet.

Kunnossapito, turvallisuus ja hygienia

Kunnossapito, pinnoitteet, elintarvikeaerosolit ja -voiteluöljyt, hygienia, laaduntarkkailu, analysointi- ja laboratoriolaitteet, jätehuolto, ympäristötekniikka, työturvallisuus ja -vaatteet.

Kiertotalous ja energia

Energia, pienvoimalat, bioenergialaitokset, hävikin vähentäminen, jalostusarvon kehittäminen, materiaalivirtojen hyödyntäminen, tuotannon optimointi, kiertotalous.

Tuotekehitys ja vienti

Tuotekehitys, viennin edistäminen, markki­nointi, järjestöt, koulutus ja julkaisut, sopimusvalmistus, muut elintarviketeollisuuden tuotteet ja palvelut.

Tuoteryhmät

 


Pysy mukana tilaa uutiskirje!

Kirjeen tilaajat pysyvät mukana tapahtuman uutisissa.

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Ilmoituksen rekisteröitymisen avautumisesta
  • Tiedon myös seuraavista messuista

Tilaa uutiskirje