Elintarviketeollisuus-messut

Mikä on Elintarviketeollisuus?

Elintarviketeollisuuden tarpeisiin kohdennettu tapahtuma

Elintarviketeollisuus-messut on elintarviketeollisuuden tarpeisiin kohdennettu tapahtuma, joka esittelee niin koneet ja laitteet kuin prosessit ja järjestelmät. Lisäksi tapahtuma on saanut kaverikseen Logistiikka-messut, joten näet yhdellä messukäynnillä myös sisälogistiikan uusimmat trendit ja tehostavimmat ratkaisut. Tervetuloa Tampereelle 14.–15.9.2022!

maksuton sisäänpääsy rekisteröitymällä

Ylin johto

kuulee tapahtumassa viimeisimmät alan uutiset ja tulevaisuuden näkymät sekä tapaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Asiantuntijat

löytävät alan uudet trendit ja kehityssuunnat sekä jakavat ajatuksia ja ideoita muiden ammattilaisten kanssa.

Tuotannon tekijät

tutustuvat uusiin palveluihin ja tuotteisiin, voivat kasvattaa omaa ammatillista työkalupakkiaan ja tapaavat kollegoita.


Teema puhuttelee toimijoita ja tekijöitä

Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messujen yhteinen kokoava teema on vastuullisuus. Vastuullisuus ohjaa myös pääyhteistyökumppani Valion liiketoimintaa:

Messujen vastuullisuus-teema puhuttelee meitä syvästi, sillä teema on liiketoimintamme ytimessä ja haluamme totta kai olla mukana edistämässä elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Meille on juuri nyt ajankohtaista konkreettinen ja laajamittainen vastuullisuustyö, jolla on vaikutuksia koko matkaan pellolta pöytään.” – Aino Laakso, viestintäpäällikkö, Valio

Tavoitteena hyvinvointi

Tietoisuuden lisääntyessä ja teknologioiden mahdollistaessa uusia toimintatapoja ovat tahot ympäri maailman alkaneet kiinnittää enemmän huomiota päätösten ja toiminnan vastuullisuuteen. Askeleet kohti kestävämpää kehitystä takaavat sen, että meillä on jatkossakin tulevaisuutta ajattelevia yrityksiä, puhdasta ruokaa sekä hyvinvoivia työntekijöitä ja yrittäjiä.

Lue Valion uusin kolumni


Ohjelmassa muun muassa:


Valion vastuulliset pakkaukset tänään ja tulevaisuudessa

Head of Packaging Development Juhana Pilkama, Valio

Keskiviikkona 14.9. klo 12.00

Miksi ruokainnovaatioita tarvitaan?

CIO, Nordic Umami Company ja työelämäprofessori Reetta Kivelä, Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Torstaina 15.9. klo 11.30


Miksi messuille?

Luvassa on mielenkiintoinen kokonaisuus, kun Elintarviketeollisuus-messut saa rinnalleen sisälogistiikan ammattilaisten Logistiikka-messut.

Tämä yhdistelmä tarjoaa vahvan synergian niin näytteilleasettajille kuin erinomaisen tutustumis- ja oppimismahdollisuuden kävijöille.

Messuilla kuulet alan viimeisimmät uutiset, näet uusimmat tuotteet ja palvelut ja pääset jakamaan ajatuksia muiden ammattilaisten kanssa. Monipuolinen ohjelmatarjonta takaa myös mielenkiintoiset puheenvuorot, seminaarit ja caset, joita et muualta näin tiiviissä paketissa saa.

Rekisteröidy kävijäksi


Tuoteryhmät

Tuotanto ja prosessit

Elintarvike- ja juomateollisuuden laitteisto ja prosessit, tuotantotilat, puhdasilmatekniikka, tuotanto, automaatio ja robotit, toiminnanohjaus­järjestelmät.

Raaka-aineet ja lisäaineet

Puolivalmisteiden sekä valmiiden tuotteiden toimittajat ja valmistajat.

Pakkaus ja logistiikka

Elintarvike- ja juomateollisuuden logistiikka, jäljitettävyys, kylmälaitteet, varastointi, materiaalin­käsittely sekä pakkaukset ja pakkauskoneet.

Kunnossapito, turvallisuus ja hygienia

Kunnossapito, pinnoitteet, elintarvikeaerosolit ja -voiteluöljyt, hygienia, laaduntarkkailu, analysointi- ja laboratoriolaitteet, jätehuolto, ympäristötekniikka, työturvallisuus ja -vaatteet.

Kiertotalous ja energia

Energia, pienvoimalat, bioenergialaitokset, hävikin vähentäminen, jalostusarvon kehittäminen, materiaalivirtojen hyödyntäminen, tuotannon optimointi, kiertotalous.

Tuotekehitys ja vienti

Tuotekehitys, viennin edistäminen, markki­nointi, järjestöt, koulutus ja julkaisut, sopimusvalmistus, muut elintarviketeollisuuden tuotteet ja palvelut.

Tuoteryhmät

 


Pysy mukana tilaa uutiskirje!

Kirjeen tilaajat pysyvät mukana tapahtuman uutisissa.

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Ilmoituksen rekisteröitymisen avautumisesta
  • Tiedon myös seuraavista messuista

Tilaa uutiskirje