Elintarviketeollisuus-messut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Elintarviketeollisuus-messut tarjoavat kaiken, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon koneista ja laitteista prosessiin ja järjestelmiin.

Juuri elintarviketeollisuuden tarpeisiin kohdennettu tapahtuma esittelee tuotannon koneita, laitteita, prosesseja ja tekniikkaa, älykästä elintarvikepakkaamista ja -logistiikkaa, raaka-aineiden valmistajia ja tuottajia, tuotantolaitosten kunnossapitoa, turvallisuutta ja hygieniaa, kierrättämistä ja energiatehokkuutta sekä tuotekehitystä ja vientiä.

Elintarviketeollisuus-messuilla tapaat kahdessa päivässä valtavasti uusia potentiaalisia asiakkaita ja keräät liidejä. Samalla tapaat nykyiset asiakkaasi, yhteistyökumppanisi ja myös kilpailijasi.

Tee heti varaus Elintarviketeollisuus 2020 -messuille!

Varaa osasto Ota yhteyttä


Tuotanto ja prosessit

Elintarvike- ja juomateollisuuden koneet, laitteet ja prosessit, tuotantotilat, puhdasilmatekniikka, tuotanto, automaatio ja robotit, toiminnanohjaus­järjestelmät.

Raaka-aineet ja lisäaineet

Puolivalmisteiden sekä valmiiden tuotteiden toimittajat ja valmistajat.

Pakkaus ja logistiikka

Elintarvike- ja juomateollisuuden kuljetus ja logistiikka, jäljitettävyys, kylmäketju ja -laitteet, varastointi, materiaalin­käsittely sekä pakkaukset ja pakkauskoneet.

Kunnossapito, turvallisuus ja hygienia

Kunnossapito, pinnoitteet, elintarvikeaerosolit ja -voiteluöljyt, hygienia, puhtaus, laaduntarkkailu, analysointi- ja laboratoriolaitteet, jätehuolto, ympäristötekniikka, työturvallisuus ja -vaatteet.

Kiertotalous ja energia

Energia, pienvoimalat, bioenergialaitokset, hävikin vähentäminen, jalostusarvon kehittäminen, materiaalivirtojen hyödyntäminen, tuotannon optimointi, kiertotalous.

Tuotekehitys ja vienti

Tuotekehitys, viennin edistäminen, markki­nointi, järjestöt, koulutus ja julkaisut, sopimusvalmistus, muut elintarviketeollisuuden tuotteet ja palvelut.

Tuoteryhmät