Elintarviketeollisuus-messut

Empack, Elintarviketeollisuus ja Logistiikka yhdessä Tampereella 2020

Tiedote Uutinen  08.05.2018

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 9.–10.9.2020 samanaikaisesti uusi kolmen ammattitapahtuman kokonaisuus. Elintarviketeollisuuden ammattilaisten Elintarviketeollisuus-messut sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten Logistiikka-messut saavat rinnalleen pakkausalan messutapahtuman Empackin. Tampere isännöi Empack-messuja ensimmäistä kertaa.

Luvassa uudenlainen messukokonaisuus

Luvassa on merkittävä ja uudenlainen messukokonaisuus, joka tarjoaa laajasti synergiaetuja ja verkostoitumismahdollisuuksia alan toimijoille. Tapahtumakokonaisuuden järjestävät yhteistyössä Easyfairs ja Tampereen Messut Oy.

− Elintarviketeollisuus-messujen yhteyteen on kaivattu jo pitkään pakkausalan vahvaa tapahtumaa. Empackin myötä voimme vastata tähän toiveeseen. Yhdessä nämä kaksi tapahtumaa täydennettynä vielä Logistiikka-messuilla muodostava merkittävän kokonaisuuden, joka tarjoaa messujen näytteilleasettajille aitoa synergiaa, ja näin myös palvelee asiakkaitamme aiempaa monipuolisemmin, sanoo Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

− Kolmen tapahtuman kokonaisuus luo erinomaisen synergiahyödyn niin vierailijoiden kuin osallistuvien yritystenkin kannalta. Vierailija näkee oman tuotantoprosessinsa eri vaiheet laajemmin kuin koskaan aiemmin. Näytteilleasettajayritysten näkökulmasta tapahtumakokonaisuus on entistäkin kiinnostavampi, sillä sen tarjoama tulee kokoamaan monikirjoisemman ammattiyleisön saman katon alle kerralla, kertoo Easyfairsin COO Anu Rapeli.

Empack tekee debyytin Tampereella – Elintarviketeollisuus ja Logistiikka alansa ykköstapahtumat

Empack on kansainvälinen pakkausalan ammattitapahtuma, joka kokoaa alan ammattilaiset, innovaatiot ja ratkaisut saman katon alle. Tapahtumassa luodaan katsaus pakkausalan tulevaisuuteen, tutustutaan uutuustuotteisiin ja -palveluihin sekä inspiroidutaan ajankohtaisissa seminaareissa.

Tapahtuma on järjestetty Suomessa vuodesta 2009 lähtien ja se on osa laajaa, kansainvälistä Empack-tapahtumaperhettä. Vuonna 2019 Empack järjestetään Helsingissä yhdessä Easyfairsin Logistics & Distribution -tapahtuman sekä Teknologia-tapahtuman kanssa.

Vuodesta 2005 järjestetty Elintarviketeollisuus on Pohjoismaiden johtava elintarviketeollisuuden ammattimessutapahtuma, joka kattaa elintarviketeollisuuden koko kaaren alkutuotannosta loppukäyttäjään ja kierrätykseen.

Tampereen Logistiikka-messut on materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten ykköstapahtuma, jossa esitellään sisälogistiikkaa ja siihen läheisesti liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja sekä alan uusia ratkaisuja. Kahden vuoden välein toteutettavat Logistiikka-messut on järjestetty vuodesta 2011 alkaen.

Yhtä aikaa myös turvallisuusalan ja työhyvinvoinnin ammattimessut

Samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa toteutetaan myös kansainvälinen turvallisuusalan ammattimessutapahtuma EuroSafety sekä työkyvyn ja työhyvinvoinnin messutapahtuma Työhyvinvointi. Tapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy.

Lue mediatiedote 2.5.2018