Elintarviketeollisuus-messut

Messut kokosivat yhteen 2 018 kävijää ja 120 näytteilleasettajaa

Uutinen  14.09.2017

Tampereella järjestettiin keskiviikosta torstaihin 13.–14.9. Elintarviketeollisuus-messut. Kaksipäiväinen ammattitapahtuma kokosi yhteen 120 näytteilleasettajaa ja 2 018 kävijää Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Seuraavat Elintarviketeollisuus-messut on suunnitelmissa toteuttaa vuonna 2020. Messujen yhteydessä järjestetyn Itsenäinen Suomi 100 vuotta -koristetyökilpailun voitto meni Tredun nuorille osaajille.

Video: Elintarviketeollisuus-messut kokoaa yhteen alan päättäjät ja ostajat

– Elintarviketeollisuudessa tehdään nyt rohkeasti investointeja ja nähdään, että automaatioratkaisut ovat yksi tärkeimmistä seikoista kansallisen ja kansainvälisen kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Elintarviketeollisuus-messuilla oli hyvä fiilis. Kävijät hakivat oikeasti ratkaisuja, kumppaneita ja palveluita vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Olen ilolla kuunnellut asiakkaita, jotka kertovat, että kauppa on käynyt ja kontakteja on luotu merkittävästi, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.

Katso video: Elintarviketeollisuus-messut: kauppa on käynyt! 

Mari Hannuksela, Lihakeskusliitto: Investoi laitteisiin ja osaamiseen

– Uskon, että moni asia on parin vuoden päästä eri tavalla kuin nyt. Neuvoisinkin, että viimeistään nyt kannattaa etsiä se oma juttu ja lähteä täysillä panostamaan investoimalla osaamiseen ja laitteisiin. Tällä hetkellä esimerkiksi lihateollisuudessa näyttää mukavalta. Lihankulutus on pienessä kasvussa Suomessa, Euroopassa ja globaalisti. Siipikarjan liha on erityisessä nosteessa. Investoinnit ovat lähteneet liikkeelle, messuilla on hyvä tunnelma ja moni kertoo oikeasti olevansa liikkeellä ostoslistan kanssa, sanoo toimitusjohtaja Mari Hannuksela Lihakeskusliitto ry:stä.

Katso video: Investoi laitteisiin ja osaamiseen.